~Dag 1 - Topp 3 TV-serier~

På plass nummer 1 så må det være Pretty Little Liars!


Jeg bare elsker å følge dagene til Aria, Spencer, Hanna, Emily og Alison. Jeg har blitt så hekta at mens jeg har ventet på ny sesong så har jeg starta å se sesongene på nytt, har kommet meg til sesong 5 allerede, og er super happy for at sesong 7 er i gang :D

På plass nummer 2 kommer One Tree Hill!


Av One Tree Hill så har jeg alle sesongene som har blitt laget (1-9)! Disse har jeg også begynt å se på nytt igjen, både fordi det er spennende og en blir ikke lei, også for å ikke bli lei av å se på Pretty Little Liars.. Noe variasjon må en jo ha :)

På plass nummer 3 kommer Shadowhunters!


Shadowhunters har blitt til en serie av filmen Skyggejegerne, denne filmen er blitt basert på bøker. For de som har lest bøkene og sett filmen, vil dette bli en hel omvending, jeg har blitt helt i vilske etter at jeg begynte å se denne serien, jeg har sett filmen så mange ganger at jeg nesten kan den ut og inn, og da blir det helt feil å ødelegge hele greia med en serie hvor de hopper for fort frem og ikke gjør det i samme rekkefølge som i filmen, men det er noe en blir vant med :) Jeg vil anbefale denne serien! :)

Q: Hva er dine topp tre TV-serier?

Q: Har du sett noen av disse seriene før? Hva synes dere om de?

Bildene er lånt fra google

2 kommentarer

ida

07.07.2016 kl.21:50

har ikke sett shadow hunters eller one tree hill men de virker bra :D ser på sesong 6 av PLL for øyeblikket hehe :D

veronicaaa95

07.07.2016 kl.21:53

ida:
Hehe, One Tree Hill er bare elsk, det må du bare se :D

Skriv en ny kommentar

hits